Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (3.35 secunde)
Il secondeaza cu brio Dumitru Dragomir, fost militian, peremist de marca, puscarias pe stil vechi, pe stil nou si la un pas de noi condamnari.
Bustul lui George Naghi, realizat de Dumitru Pasima Cel mai bogat om din Baragan, George Naghi, fondatorul imperiului Aldis, are statuie. ... Sculptura este realizata de artistul Dumitru Pasima, o cunostinta veche de-a lui Dragu si care are in oras mai multe opere de arta.
Dumitru Firizan de la S.C. ... Pe Dumitru Firizan il gasiti cu un stand si la targurile organizate in curtea Facultatii de Agronomie in fiecare week-end.
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. ... De asemenea, avem si odorizante anti tabac si cadouri mai mari cu flori din sapun si aranajamente cu flori de lavanda, ne-a spus Steliana Dumitru.
DUMITRU de 20 de ani. ... DUMITRU, in str. ... DUMITRU, in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si cu N.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Dumitru Preda, de 23 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes inmatriculat in Marea Britanie pe strada Pelendava, la intersectia cu Calea Severinului a virat dreapta, dupa care a pierdut controlul directiei.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
Monitorizarea CNC arata ca Ion Dumitru Puchianu (PD), a fost condamnat penal inainte de 1989 si ca in prezent este implicat in mai multe afaceri controversate. ... Peremisti cu trecut negru Senatorul Dumitru Pop (PRM) a fost condamnat inainte si dupa 1989 pentru infractiuni economice, releva monitorizarea CPC.
Dumitru Moinescu, edilul municipiului Medgidia, a tinut sa faca publice realizarile Primariei la doi ani de la inceperea mandatului. ... "Medgidia a fost un oras mort si noi am vrut sa-l facem unul viu", a declarat Dumitru Moinescu.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa. ... Documentele ridicate de anchetatori fac referire la licitatiile efectuate de Primaria Bacau in perioada mandatului de primar a lui Dumitru Sechelariu.
Dumitru Moinescu, adeptul lenjeriei spalate in familie?! Tot in legatura cu mult-discutatul din aceste zile Cozmin Gusa, primarul Medgidiei, Dumitru Moinescu, a concluzionat ca "sunt lucruri care se vad si lucruri care nu”.
Profesorul Dumitru Sandu, editorul national al raportului pentru Romania, a explicat ca una dintre cauzele acestui paradox poate fi considerata si perioada in care a avut loc cercetarea, respectiv perioada preelectorala octombrie 2004.
Totul a inceput in luna august 2004, cand Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a primit o sesizare anonima, ce cuprinde 130 de pagini, prin care erau demarate afacerile lui Dumitru Lungu, la vremea respectiva director al Palatului Copiilor Constanta.
Primarul localitatii Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a fost manat spre fotoliul de primar de…nevoie.
Astfel, in cadrul Consiliului National au fost numiti presedintele PRM Botosani, Stefan Baban, Dumitru Codreanu, Stelica Fasniuc, Adela Nechita, care au mai fost desemnati si in Comitetul Director, prim - vicepresedintele Eugen Nitura, juristul Valeriu Apetrei, Maia Bolea si Iulian Hauca.Dumitru Codreanu a fost ales si ca secretar executiv in Biroul Permanent.
Actul normativ avea sa fie retras de primarul Dumitru Nicolae in urma cererii facute de umanisti de a se scoate art. ... Primarul Dumitru Nicolae va lua parte la discuti in calitate de presedinte al PSD Galati.
Revolutionarul Dumitru Dinca a demisionat din PDL: ... Revolutionarul Dumitru Dinca a anuntat azi ca isi da demisia din PDL si ca va fi consilier independent.
Senator independent, dar sustinut de PSD, UDMR si PC, Calin Popescu Tariceanu i-a invins pe Dumitru Oprea - propunerea PDL - si pe Marius Obreja - propunerea PNL. ... Tariceanu a obtinut 93 de voturi, Marius Obreja - 45 de voturi, iar Dumitru Oprea - 15 voturi.
Dumitru Prunariu a fost rechemat din functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Federatia Rusa, printr-un decret semnat ieri de presedintele Traian Basescu. Dumitru Prunariu este singurul cosmonaut roman.
google-analytics.com